Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
(можливість заносу додому уточнюйте при оформленні замовлення).
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не розповсюджується на аксесуар - 70 грн, доставку холодильників Новою Поштою - 600 грн.
Карта сайту:

Яблучний пиріг з апельсинами та полуницею

Продукти: Яблука - 600г, апельсини - 300г, полуниця - 150г, цукор - 250г, борошно - 600г, вода - 200мл, вершкове масло - 400г, сіль за смаком.
 
Приготування: З води, солі і 500 г борошна замісити тісто. Розкачайте тісто в пласт товщиною 1,5 см. Покладіть на його середину охолоджене масло і складіть конвертом. Розкачайте тісто, помістіть пласт на холод і витримуйте 15 хвилин. Повторіть цей прийом 5-6 разів. Апельсини і яблука очистіть від шкірки, наріжте кубиками, яблука засипте цукром і злегка згасити з апельсинами, полуницю наріжте кубиками і додайте у фруктову суміш. Розділіть пласт тесту на дві рівні частини. Одну з них викладіть на деко, змочений холодною водою, і рівномірно розподіліть на ній начинку. Накрийте її іншим шаром тіста, защипніть краю і наколи виделкою поверхню пирога в декількох місцях. Випікайте при температурі 180-200˚С протягом 40-50 хвилин.