Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
(можливість заносу додому уточнюйте при оформленні замовлення).
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не розповсюджується на аксесуар - 70 грн, доставку холодильників Новою Поштою - 600 грн.
Карта сайту:

Телятина тушкована з зеленою квасолею

Продукти: телятина - 1 кг, зелена стручкова квасоля - 800г, 1 цибулина, 2 помідори, зелень петрушки, солодкий мелений перець, кмин, імбир по 1 ч.л., сіль, перець чорний мелений, масло рослинне 1/2 склянки.
 
Приготування: На дно каструлі налити масло, злегка обсмажити м'ясо, додавши спеції, сіль, зелень, дрібно нарізану цибулю, очищені і порізані помідори. потім додати
 
2 склянки води і залишити м'ясо гаситися на повільному вогні. Тим часом почистити і помити квасоля, видаливши кінчики. Коли м'ясо буде майже готове - висипати в каструлю підготовлену квасолю, довести до кипіння і тушкувати до готовності близько 30 хв. Далі викласти в блюдо, додавши соус. Подають гарячим.