Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
(можливість заносу додому уточнюйте при оформленні замовлення).
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не розповсюджується на аксесуар - 70 грн, доставку холодильників Новою Поштою - 600 грн.
Карта сайту:

Салат з редискою і печерицями

Салат з редискою і шампінПродукти: 2 пучка редиски, морська сіль - за смаком, 40г шинки, 1 яйце, качанний салат - 1 шт., Цибуля ріпчаста - 1 шт., Петрушка - 2-3 шт., 75г печериць, 1 ст. л. зеленого оцту, щіпка гірчиці, 2 ч.л. соєвого масла, білий перець - за смаком.
 
Приготування: Овочі, салат і зелень вимити і висушити. Редис нарізати тонкими кружечками і перемішати з сіллю. Варене яйце, качанний салат і петрушку порубати крупно, шинку нарізати тонкою соломкою, а цибулю та печериці - тонкими кружальцями.
 
Все перемішати з редискою. "Зелений" оцет і гірчицю перемішати з невеликою кількістю морської солі. По краплі додавати масло, щоб соус був трохи "зернистим". За смаком поперчити і полити салат соусом.ьонамі