Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
(можливість заносу додому уточнюйте при оформленні замовлення).
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не розповсюджується на аксесуар - 70 грн, доставку холодильників Новою Поштою - 600 грн.
Карта сайту:

курячий шашлик

Продукти: 1 кг. філе курячої грудки, 300-400г. курячої печінки, 1 лимон, 3 ст.л. соєвого соусу, приправа для курки, приправа із суміші трав, перець, сіль, 0,5 ст. води, 3-5 зубчиків часнику, рослинне масло.
 
Приготування: Куряче філе розрізати і відбити як для великої відбивної. Печінка нарізати тоненькими скибочками. Відбите філе посолити, поперчити, потім рівномірно розкласти кілька шматочків печінки і щільно згорнути рулетом. Гострим ножем порізати кожен курячий рулет на три частини. Ці частини нанизати на дерев'яні шпажки. Для маринаду змішати сік одного лимона, соєвий соус, приправи і воду.Видавіть в маринад часник і ретельно перемішати. Маринувати в маринаді шашлик на шпажках 30-40 хвилин. Смажити шашлик на грилі або невеликій кількості рослинного масла на сковороді під закритою кришкою до готовності з двох сторін.