Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
(можливість заносу додому уточнюйте при оформленні замовлення).
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не розповсюджується на аксесуар - 70 грн, доставку холодильників Новою Поштою - 600 грн.
Карта сайту:

Горіхово-вишневий пиріг

Продукти: 250 г вершкового масла, 200 г цукру, 1 щіпка солі, 5 яєць, 125 г мелених волоських горіхів, вишня без кісточок, 250 г борошна, 3 ч.л. розпушувача, цукрова пудра, какао - 3 ст.л.
 
Приготування: Цукор, сіль і яйця збити в пишну піну. Додати розтоплене вершкове масло. Борошно перемішати з розпушувачем і всипати до яєчно-масляною масою. Розділити тісто на дві частини, в першу всипати какао-порошок і волоські горіхи. У другу покласти вишню. Форму змастити жиром, заповнити шоколадним тестом. Потім викласти тісто з вишнею. Поставити в духовку. Випікати при 170˚С близько 1 години 20 хвилин. Пиріг остудити і посипати цукровою пудрою.