Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісію сплауємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
(можливість заносу додому уточнюйте при оформленні замовлення).
Зверніть увагу! Безкоштовна доставка не розповсюджується на аксесуар - 70 грн, доставку холодильників Новою Поштою - 600 грн.
Карта сайту:

Філе риби на грилі

Продукти: 300г риби, 2 чайні ложки вершкового масла, 4 столові ложки крихт білого хліба, 1/2 лимона, сіль, перець за смаком.
 
Приготування: Філе з шкірою розрізати на невеликі шматки, посипати сіллю і перцем, змочити розтопленим вершковим маслом, запанірувати в крихтах білого хліба, скропити олією і смажити в грилі по 2 - 3 хвилини з кожного боку при температурі 190˚С. На готову рибу покласти скибочку лимона. Окремо подати смажену картоплю і соус з майонезу з корнішонами. Так само можна приготувати камбалу, палтуса та іншу рибу. Час приготування 20 хв.