Каталог
Карта сайту:

Шоколадний торт з вершками і ківі

Продукти: Для тіста: 4 яйця, 120г цукру, 120г борошна, 1 ст. ложка какао, 3 ст. ложки рафінованої соняшникової олії. Для прошарку: 1,5 склянки жирних вершків, 120 г цукрової пудри, 1 ч. Ложка ванільного цукру. Для прикраси: 2 ківі.
 
Приготування: Збити яйця з цукром, додати борошно, какао, соняшникова олія і перемішати. Викласти тісто в змащену маслом круглу форму і випікати в духовці 45 хв при температурі 180 ˚. Остудити і розрізати торт на 3 пласта. Вершки збити з цукровою пудрою і ванільним цукром. Всі пласти промазати вершками і з'єднати. Змастити вершками боки і верх торта. Ківі очистити від шкірки, нарізати кружечками і прикрасити ними торт.