Каталог
Карта сайту:

Салат з редискою і печерицями

Салат з редискою і шампінПродукти: 2 пучка редиски, морська сіль - за смаком, 40г шинки, 1 яйце, качанний салат - 1 шт., Цибуля ріпчаста - 1 шт., Петрушка - 2-3 шт., 75г печериць, 1 ст. л. зеленого оцту, щіпка гірчиці, 2 ч.л. соєвого масла, білий перець - за смаком.
 
Приготування: Овочі, салат і зелень вимити і висушити. Редис нарізати тонкими кружечками і перемішати з сіллю. Варене яйце, качанний салат і петрушку порубати крупно, шинку нарізати тонкою соломкою, а цибулю та печериці - тонкими кружальцями.
 
Все перемішати з редискою. "Зелений" оцет і гірчицю перемішати з невеликою кількістю морської солі. По краплі додавати масло, щоб соус був трохи "зернистим". За смаком поперчити і полити салат соусом.ьонамі