Каталог
Карта сайту:

Телятина тушкована з зеленою квасолею

Продукти: телятина - 1 кг, зелена стручкова квасоля - 800г, 1 цибулина, 2 помідори, зелень петрушки, солодкий мелений перець, кмин, імбир по 1 ч.л., сіль, перець чорний мелений, масло рослинне 1/2 склянки.
 
Приготування: На дно каструлі налити масло, злегка обсмажити м'ясо, додавши спеції, сіль, зелень, дрібно нарізану цибулю, очищені і порізані помідори. потім додати
 
2 склянки води і залишити м'ясо гаситися на повільному вогні. Тим часом почистити і помити квасоля, видаливши кінчики. Коли м'ясо буде майже готове - висипати в каструлю підготовлену квасолю, довести до кипіння і тушкувати до готовності близько 30 хв. Далі викласти в блюдо, додавши соус. Подають гарячим.