Каталог
Карта сайту:

Пиріг з ревенем і полуницею

Продукти: 150г сл. масла, 2 яйця, 100 г меленого мигдалю, 1 ч.л. соди, 1 ст.л. сметани, 150г цукру, 100г борошна, 2 ст.л. крохмалю, по 250г полуниці і ревеню, 1 ч.л. ванильнойесенції. Приготування: Нарізані і очищені ревінь і полуницю змішати з цукром окремо. Розм'якшене масло, 100г цукру і яйця збити. Соду змішати зі сметаною і додати до масляної суміші, мелений мигдаль, борошно, крохмаль, есенцію. Перемішати і заповнити форму попередньо змастивши маслом і посипавши сухарями. Зверху викладаємо ревінь і полуницю. Випікати при 200 ˚ близько 45 хв.