Каталог
Карта сайту:

Класична італійська піца

Продукти: 200г борошна, 30г цукру, 150г вершкового масла, 1 яйце, 6-8 стиглих помідорів, 3-4 зубчики часнику, 4 ст. ложки майонезу, 80г сиру, зелень петрушки і кропу, перець, сіль.
 
Приготування: Попередньо охолоджене масло порубати, засипати борошно, цукор, додати яйце і замісити НЕ туге тісто, помістити його на півгодини в холодильник. Потім тонко розкачати і викласти на деко, трохи загнув краю піци. Помідори вимити і нарізати кружальцями завтовшки 1,5-2 см. Рівномірно розкласти помідори на деко з тестом, посолити, поперчити, посипати дрібно посічений часником і зеленню. Полити піцу майонезом і посипати тертим сиром.