Каталог
Укр Рус
0
Укр Рус
0

Телефони для довідок:

0 800 33-97-57
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
+38 (098) 809-19-65
+38 (044) 339-92-55

Технічна підтримка:

0 800 33-61-69
БЕЗКОШТОВНО для жителів України
Час роботи операторів інтернет-магазину:
Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00
(крім святкових днів)
Всі замовлення у вихідні та святкові дні будуть оброблені в найближчий робочий день

alternate_email

ДОСТАВКА:

БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні до дверей (комісія також cплачуємо ми)
БЕЗКОШТОВНО Новою Поштою по Україні на відділення (комісія також cплачуємо ми)
БЕЗКОШТОВНО власним транспортом по Києву та найближчому передмістю.
БЕЗКОШТОВНО заносимо в квартиру, якщо є ліфт
Карта сайту:

Баварські ковбаски з вишневим соусом

Продукти: 200г ковбасок, 1 середнє яблуко, 40г свіжомороженої вишні без кісточок, вершкове масло - 40г, червоне вино - 50г, соус "демігляс" - 2г, рослинне масло - 40г, гілочка розмарину, сіль і перець духмяний - за смаком.
 
Приготування: Видалити серцевину яблука, очистити від шкірки, нарізати кубиками й обсмажити помішуючи на вершковому маслі близько 4 хвилин. Соус: вино залити в сотейник, випаровувати його на вогні протягом 2-х хвилин, додати вишні і "демігляс" - цю суміш прокип'ятити 3-5 хвилин, добре розмішуючи. Ковбаски обсмажити на соняшниковій олії, додаючи розмарин, по обидва боки - близько 7 хвилин. Викладайте на блюдо, чергуючи з яблуками, прикрашаючи розмарином і поливайте соусом.