Каталог
Карта сайту:

Яблучний пиріг з апельсинами та полуницею

Продукти: Яблука - 600г, апельсини - 300г, полуниця - 150г, цукор - 250г, борошно - 600г, вода - 200мл, вершкове масло - 400г, сіль за смаком.
 
Приготування: З води, солі і 500 г борошна замісити тісто. Розкачайте тісто в пласт товщиною 1,5 см. Покладіть на його середину охолоджене масло і складіть конвертом. Розкачайте тісто, помістіть пласт на холод і витримуйте 15 хвилин. Повторіть цей прийом 5-6 разів. Апельсини і яблука очистіть від шкірки, наріжте кубиками, яблука засипте цукром і злегка згасити з апельсинами, полуницю наріжте кубиками і додайте у фруктову суміш. Розділіть пласт тесту на дві рівні частини. Одну з них викладіть на деко, змочений холодною водою, і рівномірно розподіліть на ній начинку. Накрийте її іншим шаром тіста, защипніть краю і наколи виделкою поверхню пирога в декількох місцях. Випікайте при температурі 180-200˚С протягом 40-50 хвилин.