Каталог
Карта сайту:

Телятина тушкована по-ірландськи

Продукти: телятина - 400г., Цибуля - 2 шт., Морква - 2 шт., Селера кореневої - 1 шт., Цибуля порей - 1 стебло, картопля - 6 шт., Капуста - 150г.
 
Приготування: Телятину нарізати кубиками, залити окропом і варити 10 хвилин, потім промити холодною водою. Цибуля ріпчаста, цибуля-порей, морква, селера, вимити, очистити. Далі нарізати скибочками і обсмажити. Додати до цієї підсмаженні м'ясо, посолити, поперчити і смажити до появи рум'яної скоринки. Влити бульйон, щоб покривав овочі, і тушкувати до напівготовності. Потім покласти нарізану скибочками картопля з капустою. Гасити при слабкому вогні до готовності.