Каталог
Карта сайту:

Суп з креветок

Продукти: 250г креветок, 1 помідор, 2 зубчики часнику, 2-3 лаврових листки, гілочка кропу, 1 цибулина, 2 cm. ложки рослинної олії, 2 cm. ложки рису, 1 cm. ложка томатної пасти, пучок кінзи, дрібку меленого чорного перцю, сіль.
 
Приготування: Покласти в каструлю очищені креветки, нарізаний часточками помідор, часник, лавровий лист і кріп, додати 1 л води і поставити на вогонь. Обсмажити дрібно нарізану цибулю в рослинній олії і покласти в суп. Додати томатну пасту, попередньо розведену 2 ст. ложками відвару, потім рис і дрібно нарізану кінзу. Посолити, поперчити і варити до готовності.