Каталог
Карта сайту:

Піца з грибами та болгарським перцем

Продукти: Для тіста потрібно 750г борошна, 200г вершкового масла, 2 яйця, 60мл молока, сіль. Вимісити круте тісто, розкачати на пласти і покласти в морозилку, 300г свіжих печериць, 1 помідор, 150г сиру, 2 болгарських солодких перцю, 10 маслин, 50мл рослинного масла.
 
Приготування: Гриби вимити, тонко нарізати уздовж і обсмажити на рослинному маслі. Помідор нарізати тонкими кружечками, а сир натерти на дрібній тертці. На тісто викласти кружечки помідора, зверху обсмажені гриби. Солодкий перець нарізати тонкими кільцями і викласти на гриби. Всі засипати тертим сиром. Піцу випікати в духовці або в мікрохвильовій печі до готовності.