Каталог
Карта сайту:

Горіхово-вишневий пиріг

Продукти: 250 г вершкового масла, 200 г цукру, 1 щіпка солі, 5 яєць, 125 г мелених волоських горіхів, вишня без кісточок, 250 г борошна, 3 ч.л. розпушувача, цукрова пудра, какао - 3 ст.л.
 
Приготування: Цукор, сіль і яйця збити в пишну піну. Додати розтоплене вершкове масло. Борошно перемішати з розпушувачем і всипати до яєчно-масляною масою. Розділити тісто на дві частини, в першу всипати какао-порошок і волоські горіхи. У другу покласти вишню. Форму змастити жиром, заповнити шоколадним тестом. Потім викласти тісто з вишнею. Поставити в духовку. Випікати при 170˚С близько 1 години 20 хвилин. Пиріг остудити і посипати цукровою пудрою.