Каталог
Карта сайту:

Омар тушкований

Продукти: м'ясо 1-2 омарів, масло вершкове - 50г, цибуля ріпчаста - 1 шт., Перець - 1/4 ч.л., вода кип'ячена - 2 склянки, картопля - 2 шт., Сіль - 1.5 ч.л., молоко - 2 склянки.
 
Приготування: У великій каструлі розігріти масло і підрум'янити в ньому м'ясо омара. Дістати м'ясо з каструлі, покласти туди нарізану цибулю і тушкувати його до розм'якшення. Додати воду, чайну ложку солі і нарізану картоплю. Дати закипіти, накрити каструлю кришкою і варити поки картопля не розм'якшити. Додати м'ясо омара, молоко, ще пів-ложки солі, перець і знову розігріти, але не кип'ятити. Подавати гарячим.