Міністроне в горщиках
Продукти: На 2-3 порції: 8 ст.л. рослинного масла, 2 зубчики часнику, 1 ст. дрібно нарубаного цибулі, 1 ст. дрібно нарізаного селери, 2 ст. нарізаної кубиками моркви, 4 ч.л. томатної пасти, 10 ст. бульйону, сіль, перець, 1 ст. зеленого горошку, 1 ст. квасолі, 3 ст.л. рису, 4 лаврових листки, 4 великих помідора, 4 ст.л. тертого сиру.
Приготування: Рубаний часник і цибулю обсмажити в олії, додати селеру і моркву. Всі згасити, розкласти по горщикам. Потім додати бульйон, томатну пасту, сіль і перець і поставити варити на слабкому вогні. Додати в горщик квасоля, рис, лавровий лист і тушкувати до тих пір, поки овочі не стануть м'якими. В кінці додати нарізані скибочкам помідори і тертий сир і тушкувати ще 5 хв.