Каталог
Карта сайту:

курячий шашлик

Продукти: 1 кг. філе курячої грудки, 300-400г. курячої печінки, 1 лимон, 3 ст.л. соєвого соусу, приправа для курки, приправа із суміші трав, перець, сіль, 0,5 ст. води, 3-5 зубчиків часнику, рослинне масло.
 
Приготування: Куряче філе розрізати і відбити як для великої відбивної. Печінка нарізати тоненькими скибочками. Відбите філе посолити, поперчити, потім рівномірно розкласти кілька шматочків печінки і щільно згорнути рулетом. Гострим ножем порізати кожен курячий рулет на три частини. Ці частини нанизати на дерев'яні шпажки. Для маринаду змішати сік одного лимона, соєвий соус, приправи і воду.Видавіть в маринад часник і ретельно перемішати. Маринувати в маринаді шашлик на шпажках 30-40 хвилин. Смажити шашлик на грилі або невеликій кількості рослинного масла на сковороді під закритою кришкою до готовності з двох сторін.