Каталог
Карта сайту:

Креветки до пива

Продукти: 450г великих креветок, 4 подрібнених зубчики часнику, 80г вершкового масла, 60мл білого сухого вина, щіпка рубаної свіжої петрушки, щіпка червоного перцю, сіль, чорний мелений перець.
 
Приготування: Розігрійте вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Як тільки масло розігріється додайте часник і креветки. Готуйте максимум 1 - 2 хвилин, поки креветки не порозовеют. Вийміть креветки з сковороди і влийте туди вино. Трохи додайте вогонь і готуйте, поки соус не загусне. Посоліть, поперчіть, додайте червоний перець і петрушку. Поверніть креветки на сковороду і готуйте ще 1 хвилину. Подавайте негайно.