Каталог
Карта сайту:

Хрусткі вафельні трубочки

Продукти: яйця - 4 шт., Вершкове масло або маргарин - 200г, цукор - 1 склянка, цукрова пудра - 1/3 склянки, ванільний цукор - 1 ч. Ложка, борошно - 1 склянка.
 
Приготування: Яйця збити з цукром. Додати ванільний цукор, цукрову пудру і розтоплене вершкове масло - все збивати міксером на невеликій швидкості до однорідності. У тісто всипати просіяне борошно і перемішати. Вафельницю добре нагріти, змастити олією обидві напівформи. На нижню напівформи налити 3-4 столових ложки тесту, закрити вафельницу і за ручки стиснути кришки. Через 1-3 хвилини відкрити вафельницу, акуратно зняти вафлю і відразу ж згорнути її трубочкою. Готові вафлі викласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.